Coneixes el Portal GuíaSalud?

El Portal GuíaSalud és un recurs sanitari d’accés lliure impulsat pel Sistema Nacional de Salut (SNS) que té com a objectiu impulsar la qualitat de l’atenció sanitària. En aquest portal web podràs trobar guies de pràctica clínica, eines i recursos basats en l’evidència i informació per a pacients.

Hi ha guies sobre malalties cròniques, cardiovasculars o sobre el càncer, entre d’altres molts temes. Totes compleixen amb criteris de qualitat establerts i ofereixen assessoria i suport tècnic a grups de professionals del SNS interessats en el desenvolupament de guies i altres productes basats en l’evidència. A més, disposen d’una aplicació mòbil des d’on podràs consultar totes les guies.

Es tracta d’una de les eines de GuíaSalud, un organisme del SNS en el qual participen les 17 Comunitats Autònomes i el Ministeri de Sanitat.

Pots accedir a aquest recurs des d’aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore