IX Jornada d’especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària

El passat 20 de maig vam celebrar la IX Jornada d’especialistes en Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya. Enguany la jornada va ser online donat el context de COVI19.

L’acte de presentació de la Jornada va comptar amb l’Ariadna Port, vocal de l’ Associació Catalana d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC), amb la presidenta del COIB, Paola Galbany Estragués i amb Montserrat Gea Sánchez, Directora General de Professionals de la Salut de la Generalitat de Catalunya. Totes elles van destacar la importància de poder fer una Jornada com aquesta que posa en valor l’especialitat de família i comunitària i que dona valor a la tasca investigadora de les infermeres.
Al llarg del matí es van desenvolupar 3 taules on es van presentar els treballs de final de residència. En total, es van presentar els 10 treballs escollits entre tots els realitzats per les residents d’IFiC.
En la part final de la jornada va tenir lloc la conferència: “El treball en equip multiplica” per part d’en Pep Marí, psicòleg esportiu.
Després es van donar a conèixer els treballs premiats que van ser:
Primer premi: “Eduación y salud afectivo-sexual en la adolescencia” de Sara Pozo Pérez.
Segon premi: “La excelencia en cuidados en atención primaria. Estudio descriptivo sobre la aplicaicón de la guias de buenas prácticas por profesionales de enfermería”, treball presentat per Maria Navarro Picó.
Tercer premi: “Evaluación de los factores de riesgo de ciberbullying por medio del análisis de ciberconducta, cibercotilleo y actitudes violentas en adolescentes de un centro escolar”, de Verónica Fernández Martins.
També es va donar un quart premi (accésit) al treball “Valoración psicosocial y emocional de adolescentes y jovénens con diabetes mellitus tipo 1 en atención primaria”, de la infermera María Lozano Casado.
L’acte de cloenda va anar a càrrec d’Ariadna Port, tot desitjant que el proper any ens retrobem presencialment.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore