La pèrdua perinatal. Un dol invisible?

El dol perinatal és la pèrdua del fill durant l’embaràs, el part o poc després de néixer el nadó (des de la setmana 28 de gestació fins als primers set dies de vida). Es tracta d’una crisi emocional profunda que pot durar més del previst. Com acompanyar aquestes famílies? De quina manera els pares afectats poden fer front a aquesta situació?

Tu Apoyo en Red, la comunitat d’acompanyament en el procés de pèrdua, organitza el proper 25 de maig a les 17 hores un diàleg amb la participació de Silvia López-Urrutia, psicòloga experta en dol perinatal, Maite Monlleó i Javi Vallès, pares de Joan, mort fa set anys, i d’Aleix.

El webinar estarà moderat per José Luis Buenache, consultor i formador expert en l’àmbit social. Per inscriure’t al webinar que és d’accés gratuït, pots clicar aquest enllaç i omplir el formulari, rebràs l’enllaç de zoom per connectar-te, obert a la participació de públic.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore