Comencen les inscripcions al màster semipresencial d’Intervencions Infermeres al Pacient Complex (9a edició)

Ja han començat les inscripcions a la 9a edició del Màster semipresencial d’Intervencions Infermeres al Pacient Complex, organitzat per la Universitat de Barcelona amb la col·laboració de l’AIFiCC, la FAECAP i SEECir. És una formació dirigida als diplomats i graduats d’infermeria que vulguin adquirir les eines per aplicar una atenció continuada i integral a les persones amb patologies cròniques i necessitats complexes, així com a les seves famílies, en diferents àmbits assistencials.

Es tracta d’una formació d’un any de duració (60 ETCS), que combina el format virtual a través d’una plataforma e-learning amb tutor personal, amb una presencialitat compactada. A més, atorga 4 punts per l’accés a la borsa de treball de l’Institut Català de la Salut.

Tens més informació sobre el màster a l’apartat de formació de la nostra web i a la seva pàgina oficial.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore