Seminari web Salut amb Fruites i Hortalisses. Promoció del seu consum des de l’Atenció Primària

En el marc de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (FAO), des de l’ASPCAT es lideren un seguit d’accions i formacions per promoure el consum de fruites i hortalises entre la població.

El proper 27 de maig de 13h a 15 hores, es realitzarà el seminari web sobre promoció del consum de fruites i hortalisses des de l’Atenció Primària. El seminari està dirigit als professionals que treballin a l’Atenció Primària.

Els objectius del seminari són:

•Actualitzar els coneixements sobre la composició nutricional de les fruites i verdures i els seus efectes en la promoció de la salut, i en la prevenció i el tractament de les malalties cròniques més prevalents.

•Facilitar eines i recursos per promocionar el consum de fruites i verdures entre la població que acudeix a l’atenció primària.

•Emmarcar el consell alimentari basat en aliments d’origen vegetal com a estratègia per promoure la sostenibilitat mediambiental.

•Abordar el mites relacionats amb la seguretat de fruites i hortalisses (producció, fitoquímics, ecolò-gics, rentat, etc.)

•Donar a conèixer els materials disponibles de l’AIFV

Per tramitar la teva inscripció, a l’enllaç de zoom

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore