Publicació del llibre plans de cures estandarditzats per a persones ateses en Atenció Primària

L’Institut Català de la Salut ha publicat el llibre <<Plans de cures estandarditzats per a persones ateses en Atenció Primària>> emmarcat en el projecte ARES-AP, amb el s’ha introduït el llenguatge infermer ATIC, la construcció de nous plans de cures estandarditzats i l’harmonització d’aquests plans de cures per al seu ús a la pràctica

Aquest programa té l’objectiu de donar suport en la presa de decisions clíniques de les infermeres de l’Atenció primària en la seva pràctica assistencial diària minimitzant la variabilitat de la mateixa. Els Plans de Cures Estàndards (PCE) donen resposta als motius més prevalents de les visites que realitzen les infermeres d’atenció primària.

Consulta tota la informació del programa al web de l’Institut Català de la Salut

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore