Estratègia de vacunació enfront la COVID a Catalunya: proposta d’allargar interval entre dosis en les vacunes

El Grup de Seguiment de la Vacunació enfront la COVID-19 a Catalunya ha elaborat el document de la proposta d’allargar l’interval entre dosis en situació de lliurament insuficient de vacunes. Així mateix, aquest document ha estat revisat i avalat pels Membres del Grup Col·laboratiu Multidisciplinari pel Seguiment Científic de la COVID-19 (GCMSC) de ISGlobal i del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

L’informe conclou que l’estratègia d’allargar l’interval entre dosis en les vacunes d’ARNm ha demostrat ser efectiva en els països on s’ha implementat. A més a més els possibles riscos d’aquesta estratègia són mitigables, i la implementació de l’estratègia al nostre país és una oportunitat d’incidir més eficaçment en l’evolució de la pandèmia i de generar informació immunològica-clínica-epidemiològica altament rellevant per optimitzar les actuals campanyes de vacunació i el seu seguiment.

Consulta l’informe complert en aquest enllaç

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore