Webinar FAECAP

Us presentem el programa del webinar que organitza FAECAP el proper 12 de maig, dia internacional de la infermeria, del qual pot fer-se divulgació entre els contactes del vostre àmbit de treball.

Les ponències abordaran temes com “L’autocura i la resiliència com a element d’apoderament en el pacient crònic”; “La Teleinfermeria en l’atenció a les persones amb problemes de salut crònics des de l’Atenció Primària de Salut i Comunitària”; “Actualització contínua en infermeria: Reconstitució i Administració de la leuprorelina d’alliberament perllongat en el tractament de el càncer de pròstata Identifica”; i per últim “Gestionar les emocions que et desborden o bloquegen per millorar el teu benestar”

A continuació consulta el programa que incorpora el botó per formalitzar la inscripció.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore