Publicació del document “Innovant en l’atenció primària a Catalunya. Una aproximació a la realitat”

L’Observatori La gestió importa de la Societat Catalana de Gestió Sanitària acaba de publicar l’informe “Innovant en l’atenció primària a Catalunya. Una aproximació a la realitat”, un document que ha intentat recollir el que s’està fent en l’àmbit de la innovació al territori, per tal de generar un benchmarking qualitatiu que ajudi a fer avançar la reforma de l’atenció primària des de la seva base.

S’ha entrevistat a 22 professionals que estan provant coses noves i s’han revisat els 45 projectes innovadors de l’atenció primària que es van presentar al premi convocat al respecte per la Societat Catalana de Gestió Sanitària fa dos anys. També s’ha analitzat el pla funcional per a la construcció del nou centre d’atenció primària Cirera-Molins, a Mataró.

Aquest document ha estat elaborat per l’equip editorial de la secció d’Atenció sanitària basada en el valor de l’Observatori La gestió importa, format per Jordi Varela, Cristina Roure, Alba Brugués, Xavier Bayona i Jaume Benavent.

Pots consultar l’informe complet aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore