ImmUNITAT, sense unitat no hi ha immunitat

En el marc de la Setmana Mundial de la Immunització 2021, des de la unitat de vacunes de MSD han posat en marxa la campanya “Immunitat, sense unitat no hi ha immunitat”. Aquest any és més important que mai ressaltar la importància de les vacunes, així com la necessitat d'”unitat” per fer enfront de les malalties infeccioses. En línia de la campanya d’enguany de l’OMS, MSD impulsa la campanya “immunitat, sense unitat no hi ha immunitat” amb el suport de 52 entitats avalistes.

26 abril 2021: Acte Inaugural, Lliurament de Reconeixements i Sessió Especial sobre la Confiança en les Vacunes.

27, 28 i 29 d’abril: Diàleg d’Experts Confiança en les vacunes

Campanya 2.0 Xarxes Socials: Materials per a difusió Campanya de conscienciació per reforçar la importància de la vacunació. Hashtags: #inmUNIDAD, #vaccineswork, #vaccines Tres peces de vídeos en aquest enllaç

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore