XXII Setmana sense fum 2021

Un any més, l’AIFICC col·labora en portar a terme la XXII Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig. El lema d’aquest any 2021 és: DEIXAR DE FUMAR, LA TEVA ALTRA VACUNA. L’objectiu de la Setmana Sense Fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

Aquest any 2021 s’ha iniciat un projecte d’integració dels programes d’activitat física, tabaquisme i alcohol que s’anomena Suma Salut, amb l’objectiu de donar un enfocament integrador d’alguns dels processos de prevenció i promoció de la salut. Amb aquesta intenció, s’ha elaborat les tres campanyes dels Dies Mundials de manera conjunta, amb una línia de continuïtat, relacionant els lemes d’aquest any amb un tema actual, la vacuna de la COVID.

Amb la intenció d’aconseguir la major difusió la Setmana Sense Fum, s’editen pòsters específics, propostes d’activitats, etc. Tots aquests materials i més informació es podran descarregar al web de la Setmana Sense Fum per tal de fer la màxima difusió a través de les xarxes socials.

Us encoratgem que, des de 10 d’abril i fins el 5 de maig, feu difusió en el vostre àmbit de l’Enquesta poblacional. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum i l‘opinió de la població general en temes d’actualitat sobre tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà un informe que es farà públic, com en altres anys, en una nota de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum. En el cas de professionals sanitaris, igual que en els anys anteriors, us demanem la vostra col·laboració per recollir el màxim nombre d’enquestes facilitant l’enllaç per tal que entrin i emplenin l’enquesta.

En finalitzar la Setmana Sense Fum, us demanarem que empleneu el formulari de recollida de les activitats que heu portat a terme, per poder analitzar l’impacte i fer-ne el seguiment. El formulari estarà actiu a partir del 17 de maig.

Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar i a donar la màxima difusió en el vostre àmbit al llarg de tot el mes de maig, especialment, durant la Setmana de referència (del 25 al 31 de maig 2021). Consulta tota la informació de la setmana sense fum aquí. Si vols adherir-te a la XXII Setmana sense fum, omple el següent formulari.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore