Webinars de Promoció de la Salut 2021

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha posat en marxa les “Webinars de Promoció de la Salut 2021” que es realitzaran els mesos de març i abril.

El 18 de març de 13,30h a 14,45h es durà a terme el de Salut comunitària: aprenentatges en temps de pandèmia. En aquest fòrum es compartiran experiències i es reflexionarà sobre els aprenentatges des de la salut comunitària en temps de pandèmia. Comptarà amb la presència de la Dra. Maria Caputo de la Universitat de Bahia (Brasil) a més dels facilitadors Ruben David Fernández i Angelina González.

El 15 d’abril de 13,30h a 14,45h es realitzarà el d’Actualització dels Indicadors de Salut Comunitària on es presentarà l’actualització dels Indicadors per part de les professionals que hi han estat implicades a nivell de l’AQuAS i del Departament de Salut.

Aprofitem per recordar-vos la Webinar sobre Prescripció Social que es realitzarà el proper 16 de març a les 13h organitzada per la Sub-direcció de Drogues i a la que es presentarà la Guia de Prescripció Social de Catalunya.  

Consulta el següent document amb els enllaços d’accés

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore