Webinar OMS: Com recolzar la salut i el benestar de la plantilla de l’Atenció Primària?

Us informem del programa de xerrades “Parlem de l’atenció primària de la salut” tindrà lloc el 17 de març de les 11.00 a les 12.45.

Aquesta sèrie de seminaris web sorgeix com un esdeveniment mensual organitzat pel Centre Europeu d’Atenció Primària de Salut de l’OMS.

El propòsit general és connectar els grups de treball del país amb l’atenció primària de salut en una conversa habitual entre països.

El títol d’aquesta tertúlia és “Com donar suport a la salut i el benestar de la nostra plantilla d’Atenció Primària?”, en la que es comptarà amb un gran i divers panell de professionals que inclou: Morgan Lucey (líder nacional del programa d’assistència als empleats per a executius de serveis de salut, Irlanda) Jana Chihai (presidenta de la Societat Nacional de Psiquiatres, Narcòlegs, Psicoterapeuta i Psicòlegs Clínics, República de Moldàvia) Ariel Semberov (infermera-psicoterapeuta, Clalit Health Services, Israel) Dan Chisholm (oficial tècnic, programa de salut mental, divisió de sistemes i polítiques sanitàries del país, OMS Europa)

La taula rodona seguirà sessions paral·leles per compartir experiències de països. S’adjunta l’anunci en anglès i inclou l‘enllaç de registre accedir-hi.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore