Segon informe de farmacovigilància sobre les vacunes contra la COVID-19

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha publicat el segon informe de farmacovigilància sobre les vacunes contra la COVID-19. Com a conclusió principal destaca que no s’ha identificat cap reacció adversa fins ara desconeguda que pugui ser preocupant. A més, s’aporten dades de les dosis administrades a Espanya fins al 24 de gener de 2021: un total d’1.131.805 dosis.

En el moment d’elaboració de l’informe, s’havien rebut 1.555 notificacions d’esdeveniments adversos, els més freqüents relacionats amb trastorns generals (febre i dolor a la zona de la injecció), del sistema nerviós central (cefalea i mareig) i de l’aparell digestiu (nàusees i diarrea).

Pots consultar l’informe complet a la seva pàgina web.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore