XV Jornada d’Actualització en Nutrició (trobades per a professionals) de la Universitat de Navarra

La Jornada, que porta el títol “Reinventar-se en temps de COVID-19”, se celebrarà el divendres 26 de febrer en format online (webinar), tot i que hi haurà 50 places presencials que s’atorgaran per ordre d’inscripció. El programa estarà enfocat a analitzar com els professionals estan adaptant la seva feina a la consulta i a la comunitat a causa de la situació de pandèmia actual, a més de veure els canvis alimentaris que s’estan produint. També es realitzarà un Show Cooking amb estratègies culinàries davant de situacions de pèrdua de gana.

Al següent enllaç pots consultar el programa i et pots inscriure des d’aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore