PAAS – Salut amb fruites i verdures. Any Internacional de les Fruites i Verdures 2021

Des del PAAS (Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable) informen que l’any  2021 ha estat declarat Any Internacional de les fruites i verdures. Impulsat per la FAO. Aquesta declaració vol sensibilitzar sobre la importància de la fruita i la verdura en l’alimentació humana, la seguretat alimentària, la gastronomia, la salut i la sostenibilitat.

En aquest context, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha activat un espai web Salut amb fruites i verdures on confluiran les iniciatives que s’impulsin al llarg de l’any, en consonància amb els objectius  de l’AIFV, adaptades a les realitats socials, econòmiques i culturals de casa nostra. El web inclourà notícies, enllaços cap a recursos científics, receptes i material divulgatiu, per promoure el consum conscient, responsable, segur i sostenible de fruites i hortalisses. Així mateix, allotjarà una secció que desmuntarà mites comuns erròniament vinculats a les fruites i hortalisses, des dels punt de vista nutricional, gastronòmic, de seguretat alimentària, sostenibilitat, malbaratament, etc., entre d’altres.

Us animem a difondre Salut amb fruites i verdures, així com a liderar i mobilitzar accions de promoció del consum de fruita i verdura en els vostres entorns.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore