Com obtenir del document d’acreditació per prescriure

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona ha publicat al seu web les passes per obtenir el document d’acreditació per prescriure:

Si el teu centre de treball et va sol·licitar l’acreditació per via extraordinària o bé ja l’has sol·licitat per la via ordinària, tant si treballes en un centre del SISCAT com si no, has rebut un missatge de correu electrònic que indica el codi identificador (ID) i el número d’expedient.

Si no trobes o no recordes haver rebut el missatge de correu electrònic, has d’escriure a l’adreça [email protected], indicant el teu nom i els dos cognoms i el número de DNI, explicar que no has rebut l’identificador per a la prescripció per correu electrònic i demanar que te l’enviïn. Amb el codi identificador, has d’entrar a La meva carpeta, on rebreu la notificació de la sol·licitud, tant si ha estat acceptada com denegada.
Consulta tota la informació al web del COIB

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore