4 de març, dia mundial sobre la conscienciació del Virus del Papil·loma Humà

La campanya del dia mundial sobre la conscienciació del virus del papil·loma humà (VPH), és promoguda pel IPVS (International papillomavirus Society). Des de l’AIFiCC es dona suport a aquesta campanya de conscienciació amb compromís en la difusió de la mateixa, juntament amb 50 societats i associacions més, avalant la campanya a nivell nacional.

Esperem que amb el suport de tots aconseguim l’objectiu de conscienciar la societat sobre la importància de la prevenció enfront de les malalties associades a virus del papil·loma humà (VPH), promovent el hashtag #ELVPHESCOSADETODOS per involucrar tota la població.

Consulta tota la informació sobre la campanya al web la prevención es cosa de todos

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore