La Societat Catalana de Gestió sanitària celebra dos webinars de llançament de l’Observatori La gestió importa, el nou radar de tendències en gestió sanitària i clínica

Els webinar son els propers dies 14 de desembre, a les 17 hores sobre Reformar la gestió pública dels serveis de salut: ètica, lideratge, bon govern i sostenibilitat i el 16 de desembre, a les 17 hores, amb el tema L’equació d’innovació en gestió clínica: digitalització, integració, experiència i valor.

Per assistir a les sessions, cal emplenar aquest formulari d’inscripció, i uns dies abans de l’acte rebreu al mateix correu electrònic que heu deixat al formulari d’inscripcions l’enllaç de zoom per connectar-vos.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore