Cristina García Serrano, sòcia de l’AIFiCC, rep el primer premi a la Innovació en la Gestió de la vacunació a l’Atenció Primària de Salut 2020

L’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC), la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), i Sanofi Pasteur han premiat el projectes sobre vacunació de la malaltia inflamatòria intestinal.

L’objectiu d’aquests premis és conscienciar als professionals de l’Atenció Primària a Catalunya sobre la importància de la vacunació en la prevenció de les malalties infeccioses.

Els premis s’han lliurat en el transcurs del webinar III Premis Sanofi Pasteur-AIFICC-CAMFiC a la Innovació en la gestió de la vacunació en l’Atenció Primària de Salut 2020, celebrat el dia 10 de novembre.

El primer premi ha estat pel projecte “Determinació de la vacunació i immunització en subjectes amb malaltia inflamatòria intestinal després d’una intervenció informativa als professionals” de la Cristina García Serrano, l’Eva M. Artigues Barberà, el Joaquim Sol Cullere i la Marta Ortega Bravo.El segon ha guardonat el projecte “Buscant l’excel·lència en l’acte vacunal”. I el tercer premi ha estat per al “Projecte de millora de la vacunació antigripal a les institucions adscrites al nostre territori per acabar amb el infraregistrament aliè a la nostra activitat i garantir la seguretat dels pacients”.

Cristina García Serrano
Infermera
CAP Balaguer (Lleida)

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore