Jubilació de Montse Molas

Montse Molas es va graduar el 19 de juliol de 1983. Va començar a treballar a Granollers on també va ser infermera a l’Hospital de la ciutat, i al juliol de 1988 va passar a l’Atenció Primària. Sempre implicada en el desenvolupament i reconeixement de la infermera familiar i comunitària, l’any 1998 es va convertir en sòcia fundadora juntament amb altres companyes infermeres de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC), Associació que també va presidir entre 2009 al 2011.

La Montse és una gran defensora d’un sistema públic i de qualitat, i del desenvolupament de l’especialitat de la infermera familiar i comunitària. Gran professional implicada, persistent, honesta i sempre cuidant de la salut i benestar dels seus pacients. En els darrers anys, abans d’aquesta merescuda jubilació, ha estat treballant al Consultori de Taradell de l’EAP Santa Eugènia.

Gran amiga dels seus amics, la Montse ens deixa petjada a tots els que la coneixem i hem compartit amb ella estones, projectes professionals i vivències.

Des d’AIFiCC et desitgem una jubilació plena de totes aquelles coses que vols fer, i d’aquelles persones que t’importen i que t’estimes

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore