Setmana Europea de la Mobilitat (SEM). 16-22 setembre 2020

Ha arrencat la campanya SEM 2020, sota el lema “Per una mobilitat sense emissions”.

Us recordem que, per als que no tingueu encara perfil de registre al web www.mobilityweek.eu, o no recordeu les claus d’altres anys, cal crear un perfil i després realitzar el registre. No n’hi ha prou amb crear un perfil.

També volíem informar-vos que estan començant a pujar els primers materials per la campanya d’aquest any. A l’apartat de mobilitat del web de Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, podeu descarregar el primer butlletí, els pòsters d’aquest any, les cartes d’adhesió (tant per a ajuntaments com per a empreses, organitzacions i institucions) i la guia temàtica (de moment només disponible en anglès).

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore