AIFiCC deixa l’actual seu de Balmes

Us informem que en reunió de junta directiva del passat mes de maig es va aprovar deixar el local del carrer Balmes 172, 1-2.

La situació actual ha afavorit que potenciem el teletreball i les reunions virtuals, convertint-se en un model que ens permet seguir gestionant el dia a dia de l’AIFiCC. Igualment, les activitats formatives, tant en format tallers, cursos, jornades i congressos, els seguirem realitzant de forma presencial o amb plataformes adaptades a les necessitats i realitats actuals.

Tanmateix hem considerat que els recursos són limitats i que cal prioritzar on els destinem. Aquest és el motiu que ens ha portat a prendre la decisió.

Com Associació seguim al vostre servei, treballant per facilitar-vos tot allò que us calgui. Per això, tots els grups de treball que necessiteu un espai per reunir-vos podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant-nos un mail a través de la web d’AIFiCC, i nosaltres us facilitarem un espai on fer aquestes reunions presencials o bé us facilitarem la plataforma virtual (ZOOM) per fer-les on line.

Igualment, us diem a totes les sòcies i socis, que seguim estant al vostre servei, i que podeu contactar per a qualsevol tema amb nosaltres també a través del formulari de contacte de la web.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore