AIFICC s’adhereix al decàleg amb propostes de canvi a partir de les lliçons apreses durant l’emergència sanitària

El Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), la Societat Catalana de Gestió Sanitària i el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIC) han presentat un pacte nacional per reformar el Sistema de Salut de Catalunya arran de la crisi de la pandèmia de COVID-19.

El decàleg compta amb l’adhesió i la participació de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària, la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia, l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore