Nursing Now Poetry Portal

Nursing Now facilita l’intercanvi global de suport a les infermeres i llevadores llançant el seu Portal de poesia on les persones poden compartir expressions d’agraïment, suport, compartir emocions i unir-se a través del mitjà de l’art.

És ben sabut que la infermeria és un art i una ciència, tot i que hi ha menys èmfasi de la manera en què es pot utilitzar l’art en sí per ajudar les infermeres i les llevadores a afrontar i donar sentit a les experiències sovint traumàtiques que han de suportar. Un mitjà excel·lent i accessible per a això és la poesia.

“La poesia és un vehicle per expressar intenses trobades humanes derivades de la pràctica holística d’infermeria. Escriure poesia és una manera de desenvolupar i comunicar els coneixements estètics de la disciplina. El procés d’escriptura de poesia sobre experiències d’infermeria proporciona a la infermera un mètode d’afrontament i un mitjà de creixement personal. Compartir poesia sobre les infermeres afirma que altres infermeres educen les persones fora de la disciplina quant a la riquesa i la complexitat de les situacions d’atenció humana i la pràctica d’infermeria ”. (Birx EC. La poesia de la infermeria. Clin Nurse Spec 1994; 8: 293–5.)

Vivim moments extraordinaris i les infermeres i les llevadores s’enfronten a reptes sense precedents. És primordial que els professionals de la salut de primera fila s’animin a compartir les seves emocions, així com les seves experiències com a manera de processar les situacions sovint traumàtiques a les quals s’enfronten diàriament.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore