AIFiCC i COIB reclamen que les infermeres internes residents que han estat treballant davant COVID19 percebin el sou com a professionals assistencials titulats de grau mitjà

Ambdós institucions posen de relleu que les infermeres residentsd’Infermeria Familiar i Comunitària es troben durant aquesta pandèmcia a primera línia, tant a l’Atenció Primària com a altres dispositius, cuidant amb absoluta dedicació a les persones, famílies i comunitats. I, que per tant, les IIR, com a infermeres titulades i col·legiades, estan prestant serveis com una infermera més de l’equip, sense la supervisió i tutorització corresponent a la formació especialitzada. Tot plegat, fa necessari que rebin el sou com a professionals assistencial titulats de grau mitjà.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore