Comunicat conjunt de les societats científiques de família i comunitària amb motiu del dia de l’Atenció Primària

Amb motiu del Dia de l’Atenció Primària, totes les societats científiques que constitueixen la FAECAP volem en aquest any tan especial estar al costat de tots els professionals que estan treballant des de les diferents professions per acabar amb aquesta pandèmia que tant dolor està provocant en la nostra societat. És moment d’unions i d’enfortir el nostre país per reforçar-nos en aquesta lluita que segur acabarem guanyant. Agraïm el suport diari de la nostra població a través dels seus aplaudiments diaris i mostres d’afecte contínues. Sentim gran pesar per les morts que està provocant aquest virus, però hem de seguir endavant per les persones malaltes i les seves famílies

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore