Estudi factors que influeixen en la freqüència de contagis COVID-19 professionals salut

Des de la Unidad de investigación en cuidados y servicios de salud (Investén-isciii) del Instituto de Salud Carlos III estan duent a terme un estudi per identificar els factors que estan influint en la freqüència de contagis de COVID-19 entre les/els professionals de la salut de l’àmbit assistencial i intentar pal·liar el seu augment.

Si s’aconsegueix obtenir informació rigorosa, fiable i detallada, serà possible la presa de decisions per aconseguir intervenir en les mesures que caldrà prendre d’ara en endavant. El projecte és SANICOVI i les dades que es recullen pretenen: “Queremos conocer para ser parte de la solución“.

El qüestionari és breu, 21 preguntes i es preveu uns 10 minuts per complimentar-lo.
Criteris:

  • Ets un/a professional de la salut que atén a pacients amb COVID-19?
  • Has estat un cas confirmat d’infecció per SARS CoV-2?
  • Enllaç a qüestionari: https://sanicovi-investen.isciii.es/

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore