Recomanacions pràctiques per a la presa de decisions ètiques i clíniques en l’entorn residencial en el context de la crisi del COVID19

La situació derivada de la pandèmia COVID-19 està afectant de manera específica els centres residencials, donada la vulnerabilitat de les persones que hi son acollides, la limitació de recursos i la pressió de la resta d’àmbits del sistema.

Davant d’aquesta situació la Càtedra de Cures Pal·liatives de la Universitat de Vic -ICO Institut Català d’Oncologia, la Càtedra de Bioètica de la Universitat de Vic-Fundació Grífols, el Centre d’Estudis Sanitaris i Socials Universitat de Vic i el Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central, amb el suport de diferents entitats del mon sanitari, entre les quals AIFiCC i de l’àmbit ètic, han elaborat un document amb Recomanacions pràctiques per a la presa de decisions ètiques i clíniques en l’entorn residencial en el context de la crisi del COVID19.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore