Document de consens amb recomanacions per a professionals de la primària en l’Atenció a Domicili durant la pandèmia del COVID19

L’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària (AIFiCC) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) fan un document conjunt amb indicacions sobre com atendre en domicili a les persones afectades pel COVID19, preservant la seguretat dels professionals.

Els document especifica recomanacions en relació a l’atenció telefònica, a l’atenció a domicili i també sobre com posar-se el material de protecció.

També dona recomanacions sobre es visites a les persones del Programa ATDOM i persones afectades pel COVID-19 en confinament a casa. Finalment, volen resaltar també que no ens podem oblidar dels cronics en ATDOM ja sigui amb seguiment telefónic o presencial si es necessari.

Imatge: Angel Garcia i Ariadna Creus

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore