CUIDEU-VOS PER CUIDAR

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García

Estimades / estimats companyes i companys,

Estem vivim uns moments complexos i durs. Des de la Junta de l’AIFiCC us volem donar les GRÀCIES per l’esforç enorme que totes i tots vosaltres esteu fent des dels vostres llocs de treball.

Les infermeres que treballem a l’àmbit de l’atenció primària som una peça bàsica dins els sistema de salut, acompanyant a la persona atesa i a la seva família al llarg de la seva vida tenint cura de la seva salut. I ara, en el primer nivell estem i seguim atenent a les persones i famílies amb la complexitat que suposa fer-ho en l’entorn d’una pandèmia que ens està exposant de forma perillosa.

Sou un exemple de coratge, no defalliu, esteu al peu de canó malgrat les dificultats, la falta de material i la saturació del sistema. Però seguiu lleials a la nostra vocació: la de cuidar i curar. I ho esteu fent des del coneixement i l’expertesa.

Sabem que esteu/estem cansades i cansats, que treballeu fent un gran sobreesforç i amb estrès. La Junta de l’AIFiCC volem agrair-vos la dedicació, implicació i compromís que esteu tenint no només amb les persones sinó també amb la nostra professió, deixant palès, un cop més, que les infermeres familiars i comunitàries som professionals imprescindibles i clau pel sistema i per la societat.

Us encoratgem a seguir i us donem novament, perquè mai en cansarem de fer-ho, les GRÀCIES. Ens posem a la vostra disposició pel que us calgui.

CUIDEU-VOS PER CUIDAR

Junta Directiva AIFiCC

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore