DOCUMENT DE POSICIÓCAMFIC I AIFICC DAVANT LA PANDEMIA PER SARS-COV-2 Situació a 23 de Març de 2020

Davant la previsible saturació del Sistema Sanitari per la Pandèmia per SARS-CoV-2, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) proposen les següents línies d’actuació preferents. Tanmateix i com han fet fins avui, ambdues organitzacions es posen a disposició de l’Administració per aquelles accions que permetin l’atenció a les persones i als professionals dins les seves competències.

  1. L’Atenció Primària catalana s’ha guanyat ser un dels pilars del sistema sanitari públic català, i un exemple d’excel·lència segons un recent informe de l’Organització Mundial de la Salut. Els seus professionals disposen del coneixement, habilitats, actituds i experiència com per fer front tant a l’atenció com a les grans adaptacions i reptes que tenim pel davant. Aquestes adaptacions han de permetre tant l’atenció dels possibles pacients COVID com altres patologies habituals que segueixen produint-se.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore