Suspensió de congressos, jornades i altres activitats de formació de professionals sanitaris de caràcter presencial

Aquest dijous 5 de març, s’aprova la Resolució per la qual s’adopten mesures de caire organitzatiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 en el col·lectiu de professionals sanitaris.
Arran de la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut celebrada l’1 de març de 2020 es va considerar d’especial transcendència que s’adoptin mesures preventives dirigides als professionals sanitaris amb la finalitat de minimitzar el risc que aquests professionals puguin infectar-se’n i, a la seva vegada, convertir-se en una font de transmissió en els centres sanitaris.

Visualitza la resolució aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore