Retrospectiva de trenta anys de la planificació sanitària a Catalunya: el motor de la transformació del sistema de salut

El passat dia 14 de febrer, la Direcció General de Planificació en Salut presentar l’informe <>. Aquest treball ha estat una iniciativa de la Direcció General de Planificació en Salut, que s’ha dut a terme amb la col·laboració de l’Oficina de l’OMS a Barcelona, amb l’objectiu de fer balanç del que han suposat els gairebé 30 anys continuats de Pla de salut a Catalunya per al conjunt del sistema sanitari.

El Pla de salut, com a instrument de referència de la planificació estratègica en salut, ha anat evolucionant en el seu abordatge, abast i rol durant aquesta trajectòria. En el context actual, existeix una diversitat d’instruments de planificació que fa necessari replantejar quina és la funció del Pla de salut com a element estratègic fonamental. En el marc d’aquest assessorament, un equip internacional d’experts i d’expertes en diverses àrees de la planificació i organització de sistemes de salut, han realitzat més de 80 entrevistes i 8 visites a centres assistencials, per copsar la situació i oferir les seves recomanacions.

En els següents enllaços, hi podràs trobar el document en versió catalana i anglesa:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore