III Premis Sanofi Pasteur-AIFiCC-CAMFiC a la innovació en gestió de la vacunació a l’Atenció Primària de salut 2020

L’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) tenen, entre els seus objectius, ser referents a Catalunya en el foment de la salut i prevenció de la malaltia, amb rigor científic, honestedat i transparència.

Amb el patrocini de Sanofi Pasteur, es convoquen els III Premis Sanofi Pasteur-AIFiCCCAMFiC a la innovació en la gestió de la vacunació a l’atenció primària 2020 amb la finalitat de facilitar i fomentar el benchmarking d’experiències d’excel·lència entre els equips d’atenció primària de salut i les persones o grups que treballen amb vacunes.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore