Oberta la convocatòria dels Premis Metas 2020

La revista Metas de Enfermería ha obert la convocatòria de la 22a edició dels Premis Metas, que doten el treball guanyador amb un guardó de 3.000 euros.

La revista Metas de Enfermería ha obert la convocatòria de els Premis Metas 2020, un certamen d’investigació que enguany arriba a la 22a edició. L’objectiu d’aquests premis és potenciar la tasca científica infermera a través de l’experiència dels propis professionals i el seu entorn. L’estudi guanyador serà guardonat amb un primer premi de 3.000 euros, també s’atorgarà un accèssit dotat amb una subscripció anual a Enferteca, la major Biblioteca General d’Enfermería.

De la mateixa manera que en edicions anteriors, les investigacions podran versar sobre qualsevol àrea de coneixement infermer, i els participants hauran presentar-les abans de el 10 de setembre de 2020, sense que continguin noms o qualsevol altra dada que pugui permetre la identificació de l’autoria. Els treballs hauran de ser inèdits i estar escrits en llengua española.

Las bases amb totes les especificacions requerides, es troben disponibles a la següent adreça: https://www.enfermeria21.com/revista-metas-de-enfermeria/premios-metas/

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore