AIFiCC organitza un debat amb les candidatures al COIB

El proper 24 de febrer es celebren les eleccions al Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona -COIB-. Per conèixer de primera mà les propostes de les candidatures que es presenten, AIFiCC ha proposat fer un debat per les seves associades i col·laboradores amb les candidatures que s’han presentat i que lliurament vulguin participar-hi.

El debat, que es farà dilluns 17 de febrer a les 17h a l’espai Pujades 350 del COIB i que vol ser un punt de trobada perquè les vocals d’atenció primària de les diferents candidatures ens expliquin l’anàlisi, les propostes i les accions sobre l’actualitat de la professió infermera.

Un debat que vol tractar des del punt de vista de tres eixos principals: els professionals, els usuaris dels serveis infermers i la ciutadania, i l’administració pública, entitats socials i científiques. Si us preocupa i us interessa que proposen per a la nostra especialitat les diferents candidatures al COIB, no hi podeu faltar.

Tramita la teva inscripció enviant mail a [email protected] amb les teves dades.

Us esperem a tots i totes!!!!!

Debat Candidatures COIB
Dilluns 17 de febrer a les 17h
COIB. C. Pujades 350 (Barcelona) 3ª planta
Aforament limitat
GoogleMaps

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore