El Servei Català de la Salut implantarà, segons el darrer Acord de Govern, l’Historial Electrònic de Salut (HES)

El Servei Català de la Salut ha presentat una nova solució tecnològica que suposarà una transformació digital de gran abast en el nostre sistema sanitari. Es tracta de l’Historial Electrònic de Salut (HES). Aquest projecte és una peça clau a partir de la qual traçarem el camí cap a una transformació digital de major abast del nostre sistema. L’HES unificarà els dos principals repositoris d’informació clínica de Catalunya: l’estació clínica d’atenció primària (ECAP) i la història clínica compartida (HC3). La fusió s’integrarà dins d’aquesta nova eina, que tindrà una arquitectura tecnològica pròpia i que permetrà que el professional dediqui més temps al pacient i menys a consultar i bolcar dades.

A través d’aquest enllaç trobaràs un document on s’especifiquen alguns detalls.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore