XVè Congrés d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

Us presentem la quinzena edició del Congrés bianual de la nostra associació que se celebrarà els dies 13 i 14 de maig de 2020 a l’Auditori del World Trade Center de Barcelona sota el lema Activa’t!.

L’any 2020 és un any important per les infermeres, per la campanya Nursing Now a nivell global, però també, perquè celebrem els 20 anys del primer congrés que es va fer al World Trade Center de Barcelona.

Enguany el Congrés té un accent especial en l’Atenció Centrada en la Salut Cardiovascular, la Cronicitat i la Educació Sanitaria, i com a protagonista les cures infermeres. Pretenem donar eines i millorar les habilitats en tasques preventives i de promoció de la salut. El Congrés vol ser un espai de trobada, de reflexió i d’aprenentatge.

Us animem a participar-hi.

En breu publicarem el programa.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore