Festival de cinema Salut per a tots

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) vol escoltar i veure històries. L’OMS ha decidit organitzar el primer Festival de cinema Salut per a tothom, que tindrà lloc a Ginebra el maig de 2020, en ocasió de la 73.ª Assemblea Mundial de la Salut.

El Festival de cinema Salut per a tots concedeix als directors l’oportunitat d’aprofitar el poder de la narració i mostrar el paper de les persones i les comunitats en la promoció de la salut i el benestar.

Es poden presentar vídeos en tres categories (Reportatges; Animacions; Vídeos sobre infermeres). Les dues primeres estan obertes a vídeos sobre temes relacionats amb la salut que compleixin les normes establertes pel festival per a la presentació de vídeos, mentre que la tercera categoria es dedica exclusivament a la infermeria i la obstetrícia, en el marc de l’Any Internacional de la infermera que celebrarem el 2020.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore