Premis Revista Infermeria en Desenvolupament 2019

Els premis Infermeria en Desenvolupament 2019 que reconeixen el talent d’infermeres i fisioterapeutes per a millorar l’atenció i cura als ciutadans, estan organitzats pel Sindicat d’Infermeria, SATSE, i la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria, FUDEN.

Es van entregar el passat 27 de novembre a Madrid, i entre els projectes guardonats, hi ha tres projectes catalans.

Ainoa Biurrun Garrit, Carla Noguer Pich i Carmen Jerez Molina, infermeres del Campus Sant Joan de Déu i Hospital de la Mar (Barcelona) van guanyar en la categoria ‘Innovació i creativitat en infermeria’, per millorar la comunicació i informació amb el nen de 6 a 9 anys diagnosticat de patologia oncològica mitjançant una maleta pedagògica.

En la categoria ‘Iniciatives corresponsables’, el premi ha estat per a Jordi Ramón Rizo, infermer especialista en Salut Mental en el Parc Sanitari Sant Joan de Deu, per la seva candidatura “Impacte d’una intervenció grupal en la percepció de solitud de les persones grans”.

Finalment, tres iniciatives que a través de les xarxes socials impulsen una imatge positiva de la professió infermera, s’han emportat el l Premi Infermeria TV.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore