Nova convocatòria d’ajuts a recerca en càncer 2020 de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)

AECC: Els programes d’ajuda de la Fundació Científica AECC tenen l’objectiu de finançar la investigació del càncer a Espanya. Una recerca de qualitat en benefici de la població general i dels pacients, que cobreixi des del coneixement bàsic d’aquesta malaltia fins a la seva aplicació clínica.

Un finançament que faciliti idees noves, impulsant fins als resultats finals dels projectes i sobretot, una investigació que respongui als grans reptes actuals com la recerca d’estratègies eficaces de prevenció i detecció precoç, la millora dels processos diagnòstics i el desenvolupament de tractaments que aconsegueixin salvar vides. I sempre donant suport als investigadors, des dels estudiants fins als grans líders en investigació, apostant pel talent i afavorint la seva estabilitat.


Consulta tota la informació de les bases aquí https://fundacioncientifica.aecc.es/

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore