Jornada de divulgació al carrer “En marxa contra la fragilitat” 9 de Novembre

Un any més, des de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia, organitzen la jornada de divulgació al carrer de la importància de la fragilitat i la prevenció de discapacitat, activitat denominada “En Marxa Vs la Fragilitat”. Serà el quart any consecutiu.

L’activitat preveu la oferta de avaluacions senzilles de funció física, cognitiva, nutricional i social al carrer, a persones grans que acceptin participar, i consells genèrics relatius, per part de professionals de diferents disciplines que es presten voluntàriament a fer-ho durant un dissabte al matí.

Es realitzarà el dissabte 9 de Novembre al matí, a conclusió del nostre congrés anual, en diferents indrets de Catalunya. De moment comptem amb la ubicació del Mercat de Sant Antoni de Barcelona (on serà impulsada pel Parc Sanitari Pere Virgili, però serà oberta a la participació d’altres institucions que vulguin sumar), a Reus (impulsada per l’H Sant Joan) i Vic (impulsada per l’H de la Santa Creu).

No descarten que altres institucions puguin impulsar aquesta activitat en altres llocs, de fet sempre ha estat oberta i la nostra Societat ha posat a disposició els materials i metodologia a qui vulgui adoptar la iniciativa.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore