Nova Tarda de Gestió de l’AIFiCC

El proper 19 de novembre, iniciem de nou “Les tardes de Gestió”, com sempre,  a la seu de l’AIFiCC i de 16.30h a 18.00h.

Aquest cop comptarem amb la Sra. Iolanda Lejardi, Directora d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) amb qui podrem parlar i debatre sobre tots aquells temes que ens preocupen i ens ocupen en el nostre dia a dia professional.

Tenim sobre la taula diferents temes d’interès que podrem parlar directament amb ella com: la prescripció infermera i l’acreditació, el ratis d’infermeres que segueixen sent baixos, el reconeixement de l’expertesa i l’especialitat, o la necessitat de més lideratge tant clínic com de gestió, entre altres qüestions.

Iolanda Lejardi és infermera. Ha estat Coordinadora de Participació Social. Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació. Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Actualment és la Directora d’Atenció Primària de l’ICS.

Estem convençudes que la trobada amb la Iolanda Lejardi ens donarà molta informació i ens aclarirà molts dubtes sobre aquests temes que tant ens preocupen, així que t’hi esperem !!!!

La jornada ha arribat al seu límit d’aforament.
Omple el següent formulari per entrar en llista d’espera si hi ha alguna baixa o per reservar espai per la següent edició.

Fotografia: Ariadna Creus i Àngel García

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore