VI Premi Josep Manuel da Pena per a treballs de recerca elaborats per residents d’infermeria i medicina Familiar i Comunitària de qualsevol Unitat Docent d’arreu de l’Estat espanyol

La Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Aceba (UDACEBA) de Barcelona fa pública la convocatòria del VI Premi Josep Manuel da Pena per a treballs de recerca elaborats per residents de’infermeria i medicina Familiar i Comunitària de qualsevol Unitat Docent d’arreu de l’Estat espanyol.

Poden presentar‑se residents en actiu i aquells que hagin finalitzat la residència l’any 2018 i 2019.

Els treballs podran ser elaborats de forma individual o conjunta per diversos residents i hauran de versar sobre qualsevol dimensió o nivells d’actuació de la Medicina de Família centrant el seu contingut en l’àmbit de l’Atenció Primària.

El jurat premiarà el millor treball d’investigació original NO publicat anteriorment.

S’acceptaran treballs presentats a congressos i jornades. El resum del treball guanyador serà publicat a la revista digital APSalut d’UDACEBA.

IMPORTANT: La presentació de treballs al VI Premi Josep Manuel da Pena implica l’acceptació i el compliment de les presents BASES:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore