Jornada “Compartint pràctiques segures en el Sistema Nacional de Salut” celebrada el passat 17 de setembre

Maria Luisa Carcedo ha inaugurat aquest matí la jornada “Compartint pràctiques segures en el Sistema Nacional de Salut”, celebrada amb motiu de la commemoració del “Dia Mundial de la Seguretat del Pacient”.

En la inauguració de la jornada “Compartint pràctiques segures en el Sistema Nacional de Salut”, celebrades al Ministeri amb motiu de la commemoració del “Dia Mundial de la Seguretat del Pacient”, Javier Carcedo ha afegit que “la seguretat del pacient és una dimensió de la qualitat assistencial transversal a totes les polítiques i programes de salut “. En aquest acte ha estat acompanyada pel secretari general de Sanitat i Consum, Faustino Blanc i la subdirectora general de Qualitat i Innovació, Yolanda Agra.

Consulta tota la informació de la jornada en aquest enllaç:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore