Informació del comitè d’Anàlisi i Seguiment de les Malalties Transmissibles Emergents d’Alt Risc

El Comitè d’Anàlisi i Seguiment de les Malalties Transmissibles Emergents d’Alt Risc, informa què en relació a l’actual brot de la malaltia d’Ebola a la República Democràtica del Congo (RDC), que ha estat declarat per l’OMS el passat 17 de juliol com una Emergència de Salut Pública Internacional (ESPII), fa arribar a la Xarxa de Vigilància Epidemiològica de Catalunya (XVEC) el nou cartell d’avís per als pacients dels centres assistencials que tornen de la RDC perquè el facin arribar als seus centres sanitaris territorials.

Aquest cartell també es pot trobar al següent enllaç:

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore