Guia de bones pràctiques basada en l’evidència: Millorem la qualitat de vida i el benestar de les persones mitjançant les teràpies naturals i complementàries

Des del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona han publicat l’actualització de la Guia de bones pràctiques basada en l’evidència: Millorem la qualitat de vida i el benestar de les persones mitjançant les teràpies naturals i complementàries, que han estat treballant investigadores i investigadors del Grup de Recerca en Cures de la Salut GRECS, pertanyent a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) i format per infermeres i fisioterapeutes tant de la pràctica clínica com professorat de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.

Aquesta Guia és una actualització i ampliació de la publicada pel Consell d’Infermeres i Infermers de Catalunya l’any 2014. Vol ser un document exhaustiu que ha estat dissenyat i elaborat amb la finalitat de recollir les proves disponibles que actualment demostren els possibles efectes beneficiosos de la utilització de les teràpies naturals i complementàries en les ciències de la salut i que, tant pel que fa a la seva aplicació com als possibles efectes terapèutics o adversos que puguin produir, és bo que coneguin no només les infermeres sinó tots els professionals de la salut.

La Guia es presenta en llengua catalana a aquest enllaç i en castellà en aquest altre enllaç.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore