Setmana Europea de la Mobilitat: Camina amb nosaltres

Aquest és el lema que enguany s’utilitzarà en la Setmana Europea de la Mobilitat que es celebrarà del 16 al 22 de setembre de 2019.

L’objectiu és promoure hàbits de mobilitat sostenibles, segurs, i sobretot saludables, i per tant ens convidem a fomentar els desplaçaments en bicicleta, a peu, en transport públic o amb vehicle elèctric. Perquè això implica, no només mirar pel medi ambient, sinó també per la salut de la població.

A la pàgina web del Departament http://territori.gencat.cat/ca/03_infraestructures_i_mobilitat/sem/
trobareu més informació sobre què és la setmana Europea de la Mobilitat, com els vostres centres de treball s’hi poden adherir i poden registrar les activitats que organitzeu, a banda de veure les que ja estan programades a diferents localitats de Catalunya. En aquesta pàgina també trobareu el material de difusió o informació sobre el Premi de fotografia i vídeo de la Setmana Europea de la Mobilitat “ClicMob!, entre d’altres.

Des de l’AIFiCC, que com a Associació professional forma part de la Comissió institucional de la Setmana Europea de la Mobilitat, us animem a participar !!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore