INSCRIPCIÓ OBERTA: VIII Jornades d’Actualització d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya

T’informem que hem OBERT la INSCRIPCIÓ a les VIII Jornades d’Actualització d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya que es celebraran el 2 i 3 d’octubre a la Universitat de Vic (UViC) amb el lema: “La mirada infermera, holística i des de la comunitat”.

La infermera familiar i comunitària és una professional referent en l’àmbit de l’atenció primària i dóna resposta a les necessitats de salut de la població tot acompanyant a les persones al llarg de la seva vida, des del naixement fins la mort.

Des del comitè organitzador tenim la voluntat de plantejar aquesta jornada tenint en compte aquesta visió longitudinal de la persona que atenem i sovint no coneixem prou bé i que està en contacte amb altres realitats culturals amb problemàtiques diverses i algunes malauradament encara massa freqüents com la violència. Tot això sense oblidar-nos de la necessitat d’estar contínuament actualitzades en aspectes més tècnics i també farmacològics.

Per això creiem que són necessaris aquests espais de reflexió i per compartir coneixements. Aviat rebràs el programa definitiu amb les dates d’inici d’inscripcions.

T’hi esperem!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore